Cautare

1458 de rezultate pentru "reduceri in primarii" (2.67 secunde)
Astfel Dacia a anuntat oprirea temporara a productiei in repetate randuri, cu atat mai mult cu cat in lunile de iarna vanzarile sunt scazute. Conducerea Dacia se gandette ca daca in viitorul apropriat comenzile nu sunt suficiente se vor adopta noi solutii de tomaj tehnic.
Majoritatea companiilor de asigurari au afisat deja noile tarife la politele RCA si Casco pentru anul 2009, care vor intra in vigoare fie de saptamana aceasta, fie de la 1 ianuarie. Preturile politelor de raspundere civila auto s-au majorat in medie cu 25-40%, anul acesta.
Initial, odata cu venirea la putere a noului Guvern, s-a crezut ca se va trece usor peste luarea in primire a functiilor la institutiile publice si la indeplinirea imediata a promisiunilor electorale.
Mass-media franceze abunda in informatii si statistici alarmante, referitoare la evolutiile din economiile mari ale lumii.
Mass-media franceze abunda in informatii si statistici alarmante, referitoare la evolutiile din economiile mari ale lumii.
Altii au achitat avansuri pentru rezervarea unui loc, in ciuda faptului ca reprezentantele auto nu stiu, deocamdata, cate locuri vor avea la dispozitie.
Dobanda pentru pachetul financiar acordat Romaniei va fi in jur de 3,5% pe an.
In Dolj exista multe persoane cu venituri de peste 3.000 de euro pe luna, dar si nevoiasi cu pensii umilitoare. ... Banul dicteaza modul cum esti perceput in societate.
Nici persoanele care au contractat in trecut credite bancare cu dobanda fixa nu vor beneficia de reducerile substantiale ale dobanzilor de referinta ROBOR (la lei) si EURIBOR (la euro). Analistii spun ca in viitorul apropiat dobanzile vor scadea si mai mult.
Desi pare incredibil, pentru a putea sa-si vanda locuintele, in ultimul an, unii proprietari au fost dispusi sa negocieze scaderi de pret de pana la 50%.
Proiectul presupune reduceri in domeniul apararii, inghetarea salariilor functionarilor publici si a angajarilor in acest sector, precum si inchiderea a unei treimi din oficiile de turism. ... Papandreou a promis ca va reduce deficitul bugetar de la 12% la 3%, pana in 2013.
"Boc e pur si simplu depasit de situatie"', pe care il puteti citi in continuare.
Necunoasterea prevederilor legale ii poate costa scump pe botosanenii care vor sa inscrie in circulatie o masina la mana a doua.
www.toysmall.ro se alatura campaniei Black Friday cu peste 500 de jucarii care vor avea reduceri reale de pana la 30%.
Centrul Forta Vietii a fost partener la eveniment si a oferit un premiu in valoare de 1.000 de lei sii vouchere cu reduceri semnificative la pachetele si serviciile centrului, plus vauchere cu reduceri la consultatiile cu Quantum Analyzer.
Vivre.ro, cel mai mare retailer online de produse de casa si gradina, organizeaza anul acesta doua campanii de Black Friday care se vor desfasura in urmatoarele doua week-enduri ale lunii noiembrie:
Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, inaugureaza astazi, 14 mai 2015, un nou magazin in Bucuresti, situat pe B-dul. ... 3-5, in incinta Mega Mall Bucuresti.
S-a tot vorbit in ultima vreme de scaderile de preturi la care AMD si-a supus toate gamele de procesoare, insa putin isi mai amintesc valorile de la care au inceput s-a descreasca aceste produse.
Dupa ce saptamana trecuta IBM a facut reduceri de personal, vine randul unei alte mari companii sa-si concedieze din angajati. Dell a anuntat ca va disponibiliza aproximativ 8.800 de muncitori in perioadele urmatoare.
Presa internationala vorbeste deja de eventuale reduceri de preturi la care AMD va supune majoritatea procesoarelor din portofoliu. Media reducerilor se situeaza la 26% si va surveni in zilele care urmeaza, daca ar fi sa dam crezare zvonurilor.
google-analytics.com